Генератори за ток 230 V с електростартер 436222

 
СнимкаNameMakerOurcodeBarcodeMakercodeDescription
Генератор дизеловKIPOR POWER094 KPR2308--1150000512 9.50kW, 230V, 37.0A, KDE12EA
Генератор дизеловPramac094 SIM2368--PMD6500 4.20kW, 230V, 6.0HP, PMD6500
Генератор дизеловAnadolu Motor094 BLS1280--AL 8000MS 6.00kW, 230V, 12.2A, 12.0HP, AL 8000MS
Генератор дизеловKIPOR POWER094 KPR2304--1150006500 5.00kW, 230V, 8.3A, KDE6500E

 

разработка на Creative Design